عسل ماده غذایی طبیعی است که انواع ویتامین‌ها، املاح معدنی و پروتئین در آن یافت می‌شود و جالب‌تر اینکه به دلیل وجود عنصری به نام اسید فورمیک در عسل این ماده غذایی خاصیت ضد عفونی کننده داشته و فاسد هم نمی‌شود.
کد خبر: ۴۷۵۵۲۶
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۶ 09 August 2017
به گزارش تابناک : شیوا فرجی در مورد نقش عسل در سلامت تغذیه اظهار داشت: عسل ماده غذایی طبیعی است که انواع ویتامین‌ها، املاح معدنی و پروتئین در آن یافت می‌شود و جالب‌تر اینکه به دلیل وجود عنصری به نام اسید فورمیک در عسل این ماده غذایی خاصیت ضد عفونی کننده داشته و فاسد هم نمی‌شود.

وی با اشاره به اینکه افرادی که از ابتدای دوره جوانی مصرف عسل را در وعده غذایی خود جای داده‌اند کمتر دچار پیری زودرس می‌شوند و عمر طولانی‌تر دارند گفت: عسل برای جلوگیری از فشار خون بالا، ورم مفاصل، بی‌خوابی و افزایش مقاومت بدن بسیار مفید است.

به گفته عضو انجمن علمی تغذیه ایران والدینی که مایل‌اند کودکانشان حافظه و رشد و نمو بهتری داشته باشند می‌توانند عسل طبیعی را بعد از یک‌سالگی در وعده غذایی کودکان خود قرار دهند.

فرجی افزود: با توجه به افزایش میزان تقاضا برای مصرف عسل برخی شکر را به جای شهد گل در دسترس زنبور قرار می‌دهند که در نهایت عسل تولید شده خاصیت درمانی خود را از دست می‌دهد.

وی در پاسخ به اینکه چگونه می‌توان عسل مرغوب را از نوع تقلبی تشخیص داد گفت: معمولا بهترین نوع عسل سرخ‌رنگ، شفاف، خوشبو و غلیظ است و بستگی با نوع آن نباید گلو را بسوزاند و هنگامی که عسل را از ظرف واژگون می‌کنیم باید کش بیاید و شکرک هم نزند.

وی تأکید کرد: افرادی که دردهای معده و یا یبوست دارند می‌توانند با خوردن یک تا دو قاشق عسل در طی روز مشکل خود را برطرف کنند مضاف بر اینکه قند موجود در عسل از نوع گلوکز و فروکتوز است که به سرعت جذب می‌شود و در بدن باقی نمی‌ماند.





منبع : فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار