به گزارش تابناک یزد، این بستنیها که غیراستاندارد بودند از مراکز تولید و عرضه در استان و توسط بازرسان و کارشناسان استاندارد در سال 93 توقیف شده است.
براساس
این گزارش، از آنجا که بستنی از خامه، شیر، تخممرغ، ژلاتین، شکر، مغز
خشکبار، میوهها و طعمدهندهها تشکیل میشود از حساسیت زیادی برخوردارند و
در صورت رعایت نکردن نکات بهداشتی، احتمال بروز هر نوع آلودگی و به تبع آن
ایجاد مسمومیت در مصرفکننده افزایش مییابد؛ به همین منظور در خرید این
خوراکی باید به تاریخ تولید و انقضا و نشان استاندارد توجه کرد.
از
دیگر نکاتی که در مصرف بستنیهای بستهبندی شده باید مورد توجه داشت،
نگهداری بستنی در فریزر و سردخانه های 18ـ درجه سانتیگراد و نرم نبودن
بستنی (بستنی نرمشده قابل مصرف نیست، چون میکروبها در آن به شدت زیاد
میشود) است، چنانچه بستنی هر چند کوتاهمدت، از دمای 18ـ خارج شود و
مجدداً به این دما بازگردانده شود، متحمل شوک حرارتی شده و کشدار و
آدامسگونه و در نتیجه غیرقابل مصرف میشود.
در مورد بستنیهای باز و
فلهای نیز که خوردن آن توصیه نمیشود،نکاتی از این قبیل را باید مورد
توجه داشت: بستنی سنتی باید از شیر پاستوریزه تهیه شود، ظروف و قاشقهای
برداشتن بستنی مرتباً باید تعویض شود، بستنی را باید در قیف یا لیوان کاغذی
استفاده کرد؛ زیرا ریختن بستنی در ظرفهای بلور و مخلوط کردن آن با هم،
عامل سرایت بیماری میشود.