مصرف همزمان ماست و گوشت به تولید مواد هضم‌ نشده منجرمی‌شود که بیشترین ضرر را به مفاصل وارد می‌کند.
کد خبر: ۳۲۵۰۴۴
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۱ 07 November 2016
به گزارش تابناك رضوي، ریحانه معینی متخصص طب سنتی، درباره موضوع پرهیزات و تداخلات غذایی در طب سنتی اظهار کرد: مصرف مواد غذایی گاهی در کنار هم منع شده است، البته منظور این نیست که اگر کسی یکبار این مواد را با هم مصرف کند قطعاً دچار عارضه خواهد شد، اما مصرف مداوم آنها مشکل‌ ساز خواهد بود.
مصرف همزمان سرکه و برنج باعث  قولنج و اسپاسم و انسداد گوارشی می شود  و مصرف انگور بعد از کله ‌پاچه به معده آسیب می رساند.
مصرف همزمان ماهی و تخم‌مرغ پخته سبب بروز فساد هضم و اسهال می شود و می‌تواند در صورت استمرار، ابتلا به نقرس را به همراه داشته باشد.
نوشیدن آب سرد بعد از غذای گرم یا شیرینی، به دندان‌ها آسیب می‌رساند و حتی می‌تواند موجب افتادن آن شود، همچنین شیر و ترشی، گوشت کبوتر و گنجشک با سیر و شیر با خربزه را نباید با هم مصرف کرد.
مصرف همزمان ماهی و شیر احتمال ابتلا به لک و پیس و قولنج روده را افزایش می دهد، لذا توصیه می‌شود پرهیزات و تداخلات غذایی برای پیشگیری از بیماری‌ها درنظر گرفته شود.
 
منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار