مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر مازندران گفت: در استان بیش از 4 هزار خانوار مستمری‌بگیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان بوده و از خدمات این صندوق بهره‌مند هستند.
کد خبر: ۷۴۳۲۲۷
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۶ 10 May 2019

 محمد ابراهیمی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه شهرستان گلوگاه با اشاره به اینکه اصل 29 قانون اساسی دولت را مکلف کرده است تا خدمات بیمه اجتماعی را به همه آحاد جامعه ارائه دهد، اظهار کرد: براساس این اصل است که سازمان تامین اجتماعی، سازمان بازنشستگی کشوری، سازمان بیمه روستائیان و عشایر، سازمان بهزیستی، آموزش و پرورش و تعاون، کار و رفاه اجتماعی شکل گرفته است تا خدماتی را به آحاد جامعه در حوزه رفاه اجتماعی ارائه کنند.

وی تصریح کرد: در حوزه بیمه اجتماعی یعنی بیمه بازنشستگی، مستمری فوتی، مستمری از کار افتادگی و دفترچه درمان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی متصدی این امر در کشور شده است که سه سازمان بیمه‌گر سازمان تامین اجتماعی، سازمان بازنشستگی کشوری، بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر و تامین اجتماعی نیروهای مسلح این خدمات را انجام می‌دهند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر مازندران افزود: در این راستا، دولت مصمم است تا با رویکرد گسترش بیمه‌های اجتماعی در جهت کاهش فاصله طبقاتی جمعیت روستایی و شهری، کاهش محرومیت و گسترش عدالت اجتماعی گام‌های موثرتری بردارد.

این مسئول با اعلام اینکه دولت از سال 83 بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر را در زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را ایجاد کرده است، بیان کرد: رویکرد این بیمه ارائه خدمات بیمه اجتماعی بلند مدت به کشاورزان، روستائیان و عشایر در بخش‌های مستمری بازنشستگی، از کارافتادگی و فوت شدگان است.

ابراهیمی با اشاره به اینکه در استان مازندران بیش از 4 هزار خانوار مستمری‌بگیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان بوده و از خدمات این صندوق بهره‌مند هستند، اظهار کرد: برای اولین بار در استان مازندران برای کشاورزان و روستائیان فیش حقوقی صادر و حکم کارگزینی ایجاد کردیم تا این افراد همانند کارکنان دولت از خدمات عمومی بهره‌مند شوند.

وی گفت: تمام قالیبافان، کارگران ساختمانی، دانشجویان و تمام اقشاری که از ترن بیمه اجتماعی در شهرستان گلوگاه جاماندند و نتوانستند حق بیمه سازمان تامین اجتماعی را پرداخت کنند دولت در این بخش یارانه‌ای را اختصاص داده است و درجایگاه کارفرما 10 درصد حق بیمه 15 درصدی بیمه شده را کشاورزان، روستائیان و عشایر پرداخت می‌کند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر مازندران اساس تشکیل این صندوق را حمایت از اقشار ضعیف جامعه و تحت پوشش قرار دادن این قشر زحمتکش است عنوان کرد و افزود: بیمه اجتماعی روستائیان با هدف عبور از کمک های حمایتی به خدمات بیمه ای برای حفظ عزت خانواده ها و تأمین معیشت آنها تشکیل شده است.

ابراهیمی بزرگترین مشکل برای تحت پوشش قرار دادن روستاییان در صندوق بیمه اجتماعی را فرهنگ سازی و اطلاع رسانی دانست و تصریح کرد: مسئولان باید فرهنگ سازی را در اولویت کار خود قرار داده و روستاییان را با مزیت های این صندوق آشنا کنند.

بلاغ

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار