امدادرسانی به سیل‌زدگان سه شهر مرزی خراسان جنوبی

امدادرسانی به سیل‌زدگان سه شهر مرزی خراسان جنوبی امدادگران جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی به سیل‌زدگان سه شهر مرزی استان امدادرسانی کردند.
کد خبر: ۱۱۶۲۸۷۶
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۹ 16 April 2024
به گزارش تابناک خراسان جنوبی، محمدعلی کاوسی امروز ۲۸ فروردین به رسانه‌ها اظهار داشت: از ابتدای هفته، هواشناسی استان هشدار سطح نارنجی بارندگی در خراسان جنوبی اعلام کرد. 
 
وی از آماده‌باش ۷ تیم ۳ نفره هلال احمر خراسان جنوبی خبر داد و افزود: بر این مبنا به مردم در رابطه با حفظ فاصله با حریم رودخانه‌ها و به کشاورزان هشدارهای لازم داده شد. 
 
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: به دنبال تشدید بارندگی‌ها برخی معابر و منازل روستایی در استان دچار آب‌گرفتگی شدند. 
 
کاوسی تصریح کرد: امدادگران هلال احمر استان از ابتدای هفته به ۳۹ نفر حادثه دیده ناشی از سیل در شهرستان‌های سربیشه، درمیان و زیرکوه امدادرسانی کردند. 
 
وی خاطرنشان کرد: همچنین آب‌گرفتگی برخی منازل و معابر در روستاهای استان نیز توسط امدادگران تخلیه شد.
برچسب ها: خراسان جنوبی
آخرین اخبار