مصطفی کنارکوهی اظهار کرد: طی دو ماهه نخست سالجاری با نظارت صورت گرفته توسط کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان بیش از 3 میلیون قطعه طیور در کشتارگاههای استان کشتار شد.
وی در ادامه با اشاره به 8 کشتارگاه صنعتی طیور فعال در استان افزود: با نظارتهای مستمر بر روند تولید فرآوردههای خام دامی توسط دامپزشکی در کشتارگاهها، لاشههای دارای علایم بیماری از چرخه تولید حذف میشود.
مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان با بیان اینکه نوع تغذیه مهمترین عامل سلامتی انسان و داشتن جسم سالم و روانی شاداب مستلزم تغذیه سالم است، اضافه کرد: توجه و نظارت بر مواد پروتئینی حیوانی به ویژه گوشت قرمز و سفید، لبنیات، تخممرغ و... با توجه به فسادپذیری، میتواند سلامت مصرفکننده را در برابر بیماریهای مختلف تضمین کند.