به گزارش تابناک شهرکرد- لعبت
جعفرزاده با
اشاره به اینکه اغلب خانمهای باردار، درجاتی از تهوع و استفراغ حاملگی را
تجربه میکنند، اظهار کرد: تهوع ناشی از بارداری مربوط به سه ماهه نخست
بارداری است و به طور معمول از ماه چهارم به بعد رفع میشود.
وی
ریفلاکس و خالی بودن معده را از علل محرک تهوع بارداری دانست و گفت: برای
جلوگیری از تهوع بایستی قبل از گرسنه شدن غذا مصرف شود تا معده خالی نماند.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد افزود: تغییر رژیم غذایی
یعنی افزایش تعداد وعدههای غذایی با حجم اندک در درمان این نوع تهوع
کارساز است.
این متخصص زنان و زایمان تمایل به خوردن یخ، خاکستر، برنج
خام، گل، زغال و ... در دوران بارداری را ناشی از نوعی کم خونی دانست و
گفت: از خوردن این مواد در دوران بارداری باید به شدت پرهیز کرد زیرا
کمخونی را تشدید میکند.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
خاطرنشان کرد: جنسیت جنین ارتباطی به حالت تهوع دوران بارداری و ویار و
تمایل مصرف غذاها ندارد.