به گزارش تابناک به نقل از روابط عمومی مرکز توسعه سلامت
کیش خلیل علیرضایی زاده گفت: طرح سراسری تشدید نظارت وکنترل بهداشت محیط
با هدف تامین وارتقاء ایمنی مواد غذایی در سطح عرضه و نظارت و رعایت بهداشت
آب و پیشگیری از بیمارهای منتقله از آب و غذا از ابتدای ماه رمضان در کیش
به اجرا درآمد.
وی اظهار داشت: همه ساله با فرا رسیدن ماه مبارک
رمضان با توجه به توزیع نذورات، آش و حلیم طرح تشدید با نظارت ها و بازرسی
های بیشتری انجام می شود.
علیرضایی زاده افزود: در اجرای این طرح
بازرسان بهداشت محیط بر بهداشت فردی، محیط و مواد غذایی در اماکن توزیع و
تهیه مواد غذایی و آشامیدنی به صورت شیفتی در ساعت قبل و بعد از افطار از
مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی همچون رستوران ها بازرسی کردند.
وی
ادامه داد: در این طرح از مراکز تهیه ، توزیع ، نگهداری وفروش زولبیا،
بامیه، انواع شیرینی سنتی،آش، حلیم و همچنین برگزاری مجالس افطاری و مراسم
احیاء شب های قدر در مساجد و اماکن مذهبی بازرسی به عمل آمد که بیشتر آن
شامل بازرسی های عمومی و خاص همچون پیگیری شکایات مردمی بود.
وی
اضافه کرد: 538 بازدید از مراکز و اماکن عمومی ، هشت بازدید از مساجد و
حسینیه ها ،شش بازدید از مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه ،معدوم کردن دو
هزار و 637 کیلو مواد غذایی و 22مورد نمونه برداری از مواد غذایی و
117مورد کلر سنجی توسط تیم های ثابت و سیار بهداشت محیط در ماه مبارک رمضان
در کیش بوده است.
در همین راستا بر اساس آیین نامه اجرایی قانون
اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و به منظور
رعایت ضوابط بهداشتی از جمله بهداشت فردی ، محیطی و مواد غذایی هفت واحد
صنفی متخلف به دادگاه معرفی شد.
دربازه زمانی 25 اسفند ماه 93 تا
دوشنبه دهم فروردین ماه سال 94 در طرح نوروزی نیز دو هزار و 17 کیلوگرم
مواد غذایی به ظاهر فاسد کشف شده بود.