35 هزار تن کلزا از مزارع فارس برداشت می شود

روغن کُلزا به علت اینکه دارای اسیدهای چرب اشباع نشده و فاقد کلسترول است از کیفیت تغذیه‌ای بالایی برخوردار می‌باشد. برداشت کلزا
کد خبر: ۸۴۲۳۵۹
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۹ 26 April 2020

تابناک فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران: کُلزا یکی از گیاهان دانه‌روغنی مهم در مناطق معتدل بوده و دارای طیف نسبتاً وسیعی از سازگاری اقلیمی است که از ۲۵ تا ۵۵ درصد روغن، ۱۸ تا ۲۴ درصد پروتئین و ۱۲ تا ۲۰ درصد پوست اتشکیل شده است.

برخی از انواع کُلزا که در گروه کانولا قرار دارند دارای کمتر از ۳۰ میکرومول گلوکوزینولات در هر گرم کنجاله بوده و روغن دانه آن‌ها دارای مقدار زیادی اسیدهای چرب غیر اشباع و حدود ۲ درصد یا کمتر اسید اروسیک می‌باشند و روغن آن‌ها به صورت خوراکی مصرف می‌شود.

استان فارس با برداشت کُلزا، سطح زیر کشت خود را نسبت به سال گذشته دو برابر افزایش داده است.

 

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار