به
گزارش «تابناک یزد»،محمدحسین مصدق به مناسبت روز جهانی غذا (24مهرماه) در جمع
خبرنگاران استان با بیان اینکه میزان مصرف نمک در بسیاری از نان ها بیش از
حدمجاز است، افزود: وضعیت نانوایی ها استان هم از لحاظ کیفیت و کمیت ارائه
نان مناسب نیست و باید میزان نمک نان کاهش یابد.
وی اظهار کرد: مصرف زیاد نمک از مهمترین عوامل فشارخون بالا و بروز بیماری های قلبی و عروقی است.
مصدق
با بیان اینکه استان یزد در زمینه اضافه وزن نیز در رتبه 14 کشور قرار
دارد، گفت: این استان در زمینه مصرف فست فودها در رتبه ششم، کم تحرکی رتبه
پنجم، فشار خون رتبه نهم و دیابت در رتبه پنجم کشور قرار دارد.
معاون
غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد ریشه 30 درصد بیماری ها را
تغذیه ناسالم دانست و گفت: با الگوی صحیح تغذیه می توان بسیاری از بیماری
ها را کنترل کرد.
مصدق خاطر نشان کرد: قبل از مصرف هر نوع ماده غذایی باید به برچسب آن توجه کرد تا از میزان نمک و چربی موجود در آن مطلع شویم.
مدیر
نظارت بر موادغذایی ، دارویی و آرایشی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد
هم گفت: میزان شکر در شیرینی ها سنتی استان بسیار بالاست و این نوع شیرینی
در افزایش قندخون و بسیاری از بیماری ها نقش مستقیم دارد.
محمدرضا
مورکیان با بیان اینکه 100 درصد محصولات غذایی یزد دارای پروانه ساخت و
برچسب نشانگر تغذیه است، اظهار کرد: بر اساس برچسب نشانگر تغذیه، مصرف
کننده به صورت دقیق از مواد اولیه موجود در محصول به خوبی اطلاع پیدا کرده و
بر اساس نیاز بدنش محصولات مصرفی را انتخاب میکند.
24 مهرماه (16
اکتبر) روز جهانی غذاست وسازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد(فائو)
شعارتغییر آینده مهاجرت، سرمایه گذاری در امنیت غذایی و توسعه روستایی را
برای روز جهانی غذا در سال 2017 تعیین کرده است.