اسپاگتی بادمجان پیچ از جمله خوراکهای بقچه ای تابستانی است، که پر طرفدار و بسیار خوشمزه است.
کد خبر: ۴۶۸۸۱۲
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۷ 29 July 2017
به گزارش تابناک : مواد لازم: 
 
  • بادمجان  ۲ عدد
  • سس سالسا  ۱ پیمانه
  • روغن ۱/۲ پیمانه
  • ماکارونی رشته ای  ۱۵۰ گرم
  • نمک و فلفل  به مقدار لازم
  • زیتون حلقه ای  به مقدار لازم
  • خلال چوبی  به تعداد لازم
  • فلفل دلمه ای رنگی به مقدار لازم
  • پنیر رنده شده به مقدار لازم

مواد سس :

  • گوجه فرنگی ۳ عدد
  • سیر ساطوری شده ۳ حبه
  • روغن مایع ۲ قاشق سوپ خوری
  • روغن زیتون  ۲ قاشق سوپ خوری
  • پیاز درشت ریزخردشده ۱ عدد
  • رب گوجه ‌فرنگی  ۲ قاشق سوپ خوری
  • فلفل دلمه ای ریزخردشده  ۳ قاشق سوپ خوری
  • فلفل قرمز  ۱ قاشق چای خوری
  • نمک  ۱/۲ قاشق چای خوری
  • سرکه  ۲ قاشق سوپ خوری
  • پودر اورگانو  ۱/۲ قاشق چای خوری
 
اسپاگتی بادمجان پیچ 

طرز تهیه:

1-بادمجان‌ها را نازك و طولی ورقه ورقه كرده و با نمک و فلفل مزه‌دار كنيد، بعد با روغن كمي تفت دهيد تا دو طرف آن طلایی شود.ماکارونی را در یک قابلمه آب جوش بريزيد تا نرم شود، بعد آبکش کنید.

2-يك ورق بادمجان را روي سطحي پهن كنيد. تعدادي از رشته‌ها را برداريد و مانند شكل تا كنيد، بعد ماكاروني‌هاي تا شده را روي بادمجان گذاشته و شروع كنيد به لوله كردن بادمجان و با خلال دندان لبه‌هاي آن را محكم كنيد.همه بادمجان‌ها را به همين صورت همراه با رشته‌ها لوله كنيد. روی لبه را کمی پنیر و تکه‌ای فلفل دلمه‌ای يا زيتون بگذاريد.

3-در ظرف مورد نظر کمی سس سالسا بريزيد و بادمجان‌ها را روي آن بچينيد. ظرف را به مدت ده دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه قرار دهید تا غذا آماده شود.

4-سس سالسا: مقداري روغن مایع در تابه بريزيد و پیاز را كمي تفت دهيد تا سبک شود، بعد سیر ساتوری شده را اضافه کنید و کمی تفت دهيد.حالا فلفل دلمه‌ای ساتوری شده را بيفزاييد، بعد پوست گوجه را بگيريد و آن ‌را ریز خرد کرده و به تابه اضافه كنيد.

5-مواد را حدود ۲۵-۲۰ دقیقه تفت بدهید تا گوجه نرم شود. سرکه، رب، فلفل قرمز، پودر اورگانو و نمک را هم اضافه كنيد و مخلوط كنيد. بعد از خاموش کردن حرارت، روغن زیتون را هم به سس اضافه کرده ، مخلوط کنید.





منبع : وبسایت من آشپزم 
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار