حجم مبادلات ایران و سلطنت عمان در سال سال های 1390 و 1391 حدود 175 میلیون دلار بوده است و در سال 94 به رقم 412 میلیون دلار رسید. این رقم در سال 95 به 675 میلیون دلار رسیده که نشان دهنده رشد قابل توجهی در حجم تبادل تجاری دو کشور است. عمان دهمین مقصد صادراتی ایران بوده، اما حجم روابط اقتصادی دو کشور در تمامی زمینه ها در سال 2016 به یک میلیارد و300 میلیون دلار رسیده که رشد 35 درصدی داشته است.
کد خبر: ۳۹۴۱۰۳
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۷ 13 March 2017

به گزارش تابناک : مراودات پولی بین دوکشور

هم اکنون مهم ترین مشکل تجار بحث نقل و انتقال ارزی توسط بانک ها است که آن هم در سایه برجام در حال رفع شدن و بهتر از قبل است. بانک های مرکزی دو کشور مذاکرات خوبی با هم داشته اند، هرچند مشکلات کامل رفع نشده، اما مشکلات روز به روز در حال مرتفع شدن هستند.

 توصیه به شرکت های ایران برای سرمایه گذاری در عمان

توصیه بنده به شرکت های ایرانی این است که قبل از ورود و هرگونه اقدامی، مطالعات کافی نسبت به بازار عمان به لحاظ صرفه اقتصادی، دوره بازگشت اصل سرمایه و سوددهی، امکان رقابت با رقبای خارجی و قوانین و مقررات این کشور انجام دهند. در روند ثبت شرکت، عواملی چون استخدام یک وکیل عمانی متبحر بسیار اهمیت دارد. یافتن کفیل نیازمند دقت نظر است.

پیشنهاد ما به شرکت های ایرانی که قصد ثبت شرکت در عمان و سرمایه گذاری مشترک دارند این است که با یک نگاه و چشم انداز بلند مدت حضور پیدا کنند و صرفا بازار عمان را مدنظر قرار ندهند و تلاش کنند با استفاده از فضای موجود موضوع صادرات مجدد به کشورهای شورای همکاری و شرق آفریقا را مدنظر قرار دهند.

نقش کشور سلطنت عمان در بالا بردن مبادلات اقتصادی ایران

بدون شک دولت ها می توانند از طریق برخی مقررات و تسهیلات قانونی، کاهش موانع گمرکی، کمک به توسعه خطوط هوایی، تسهیل روادید تجار. . . به افزایش مبادلات اقتصادی کمک کنند. در خصوص عمان به دلیل روابطی ممتاز سیاسی و مجاورت جغرافیائی هم اکنون فرصت های خوبی از سوی دو دولت برای ارتقای کار اقتصادی فراهم شده و مانع جدی برای گسترش مراودات وجود ندارد.




منبع : فرصت امروز

برچسب ها: تابناک ، استان ها ، خبرروز
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار